Go Beyond Your Wildest Dreams

Procesoptimalisatie

Het optimaliseren van processen is iets wat steeds populairder wordt door de opkomst van technologische ontwikkelingen. Zo wordt het steeds makkelijk om dit te doen door het toepassen van Artificial Intelligence en robotica. Maar welke processen kun je allemaal aanpakken? Hieronder zullen we een aantal van deze processen uitlichten zodat jij deze processen ook kunt aanpakken. Hierdoor kun je enorme tijdwinst realiseren waardoor je tijd overhoudt voor werkzaamheden die een boost aan jouw onderneming gaan brengen. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze proces optimalisatie specialisten denken en helpen je graag!

Het automatiseren van sales proces

Een sales proces is een proces wat erg uitgebreid is omdat er veel handelingen bij komen kijken. Hierbij kun je denken aan handelingen die betrekking hebben op het opvragen van een offerte, offerte doorzetten, tekenen, factuur maken en dergelijke. Om dit proces goed te stroomlijnen wordt er vaak gebruik gemaakt van automatiseringssoftware die het mogelijk maakt om middels een klik op de knop bepaalde handelingen uit te laten voeren. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor? Het Is bijvoorbeeld mogelijk om data in een Excel sheet in te voeren waarna je door het klikken op de knop automatisch een email krijgt met een offerte. Hierdoor hoef jij niet handmatig een offerte te maken en zul je merken dat er enorme tijdswinst wordt gerealiseerd. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Het aannemen van personeel

Als jij op het punt staat om personeel aan te nemen zul je merken dat hier veel bij komt kijken. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het maken van een arbeidsovereenkomst die gepersonaliseerd is. Omdat dit proces zoveel tijd kost, is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden voor het automatisch aanmaken van arbeidsovereenkomsten. Een voorbeeld hiervan is VraagHugo. Op deze website kun je op basis van antwoorden automatisch een arbeidsovereenkomst opstellen. Hierdoor weet je zeker dat je tijd zult besparen en dat de overeenkomsten voorzien zijn van een goede juridische basis. Dit is een onderdeel van het HR proces, maar er zijn zeker meerdere mogelijkheden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw HR afdeling? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen namelijk samen met jouw bedrijf kijken naar de mogelijkheden waardoor je zeker weet dat je een goed proces zult optimaliseren om tijd te besparen.